Madelon

Over Madelon

Hoi hoi, ik ben er ook bij. Heb wel even moeten wachten tot ik op mezelf woonde. Mijn ouders zijn namelijk nogal voorzichtig en beschermend. Heb thuis dus best een saai leven gehad. Maar dat is nu eindelijk verandert, ik heb een leuk appartementje gevonden in Kampen. Ben het nog wel een beetje aan het opknappen, maar het voelt nu al als mijn eigen stekkie.
Omdat ik thuis zo een beschermende opvoeding heb gekregen, heb ik nog nooit een vriendje gehad. Heb zelfs nog niets eens gezoend met een man/jongen. Nu ik op eigen benen sta, hoop ik daar snel verandering in te brengen. Ik zoek geen vaste verkering, maar wel een man om samen regelmatig stout mee te doen. Het liefste wat ouder en dus meer ervaren. De theorie heb ik onderhand wel onder de knie (lang leve internet) maar het is nu tijd voor de praktijk!



Leeftijd: 19     Haar kleur: Blond     Haar type: Lang     Provincie: NL: Overijssel



 

Direct een berichtje sturen naar Madelon?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact